Bild på en q-door sandwichbyggd vikport

Vill du bygga Sveriges energisnålaste industriportar?

– Nu söker vi en operatör till vår gjutprocess.

Sedan vi började bygga industriportar i Torsby för 60 år sedan så har vi jobbat benhårt för att utveckla marknadens energisnålaste och hållbaraste industriport. 

En port ska vara en effektiv logistiklösning, men den ska också täppa igen hålet i väggen så bra som möjligt i så många år som möjligt. Därför lanserade vi redan på 80-talet ett portblad i sandwichkonstruktion, som isolerar bättre och tål mer stryk, eftersom den är gjuten i ETT homogent stycke.

Många av de första sandwichportarna är fortfarande i bruk, 40 år senare. Och medan de har skyddat industrilokaler från Antarktis till Haparanda, har vi fortsatt utveckla och förstärka våra portar med nya innovationer.

Det här kommer du arbeta med

Ditt ansvar är att gjuta portblad, vilket är viktig process som ger porten dess styrka och effektiva isolering. Men du får också andra arbetsuppgifter och blir en del av vårt förbättringsteam, med ansvar för att utveckla och effektivisera dina egna arbetsprocesser. Därför är det här ett omväxlande arbete med gott om utmaningar och roliga stunder.

Du får kollektivavtal, bra arbetskamrater, och en ren, fin arbetsmiljö. Som person är du pålitlig, strukturerad och driven. 

Kvalifikationer

Grundläggande industrivana

B-körkort

Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande

Truck- och traverskort

Heta arbeten

Vana av att arbeta i affärssystemet Monitor.

Låter det som ett passande arbete för dig? 

Skicka din ansökan till oss senast 1/12 2022.

Ansökan skickas till:
erik.emanuelsson@torverk.se

Alternativt:
Torverk Industrial Doors
Att: Erik Emanuelsson
Alstigen 2
685 24 Torsby

Telefon: 073-444 51 54

Tillträde sker snarast. Intervjuer sker löpande så tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Läs mer