service & reservdelar

För ett långt och tryggt ägande

Serviceavtal för ett tryggt ägande

Våra industriportar är konstruerade för att behovet av service ska var så litet och när service görs, så enkelt som möjligt. För att din industriport ska fungera bra och under så lång tid som möjligt bör, förutom vanligt underhåll av dig som ägare, service göras. 

För din trygghet kan vi teckna ett serviceavtal som är anpassat efter din port och dina förutsättningar. Med ett serviceavtal från Torverk får du ett långt och tryggt ägande.

Vi hjälper dig med reservdelar

I våra arkiv har vi ritningar på alla de portar vi tillverkat sedan 1962. Vi sätter en ära i att hjälpa dig med reservdelar till din Torverk industriport, även om den är tillverkad för länge, länge sedan.

Vi kan också hjälpa dig med reservdelar till andra portmärken på marknaden.

service industriportar - torverk

Vill du veta mer, kontakta oss!

Telefon: 0560-68 98 10 
E-post: info@torverk.se

En port från Torverk är billig att äga

Våra industriportar och produkter håller en hög kvalitet som minskar risken för oförutsedda kostnader i form av reparation eller service. Väljer du en Torverk port får du en slitstark produkt med lång livslängd, energieffektiv och som har ett lågt behov av service. Kort sagt, en Torverk port är billig att äga. 

För att garantera din industriports långa livslängd bör du göra service med jämna intervall. Vi erbjuder dig att teckna ett serviceavtal redan när du köper din port – kontakta ditt närmaste Torverk kontor så hjälper vi dig.

torverk service - vikport grå

Kontakta oss