Ritare till teknikavdelningen

Ritare/beredare till teknikavdelningen

På Torverk i Torsby får du vara med och tillverka industriportar som spar energi och sänker portägarens driftskostnader.

Ta brandstationen i Täby, som 2018 hade de flera inbrott. En av stationens portar stängdes inte helt, så tjuvarna hade klämt sig in och stulit batteridrivna kapsågar och annan dyr utrustning. Därför bytte stationen alla 13 portar till vikportar från Torverk. Efter bytet blev det så varmt att man fick justera ner värmeanläggningen.

Idag är energibesparing och låga driftskostnader viktigare än någonsin tidigare. Därför känns vår mission att bygga kundanpassade industriportar med bästa möjliga isolering och hållbarhet mer aktuell än när vi startade 1962.

Din roll

Din roll är att skapa kundanpassade ritningar och tillverkningsunderlag till produktionen. Du har också hand om kundsupport och hjälper säljavdelningen finna hållbara konstruktionslösningar, samtidigt som du hanterar ordrar av reservdelar. 

Vi vill gärna att du är:

  • Strukturerad och ordningssam
  • Duktig på att kommunicera med och skapa förtroende hos medarbetarna
  • Initiativrik och drivande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Liknande befattningar inom tillverkande företag.
  • CAD-vana från Autocad eller Graphite.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 31/1 till:
Torverk Industrial Doors
att: Erik Emanuelsson
Alstigen 685 24 Torsby

Alternativt via mail eller telefon:
erik.emanuelsson@torverk.se
073-444 51 54

Tillträde

Tillträde sker snarast. Intervjuer sker löpande så tillsättning av tjänsten kan komma att
ske innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om Torverk

Torverk har 36 anställda och omsatte under 2022 75 MSEK med ett positivt resultat.

Företagets huvudsakliga marknader är Sverige, Norge, Finland, England och Holland. Företaget har en tydlig målbild att fokusera på tillväxt genom lansering av nya produkter, nya marknader och utveckling av befintliga distributionskanaler. På svenska marknaden har företaget en egen säljkår men säljer även genom återförsäljare. På exportmarknaderna sker försäljningen genom återförsäljare och partners med stöd från företagets centrala marknads- och försäljningsfunktion. Företagets använder affärssystemet Monitor.

Läs mer