Ledande montör sökes till Torverk i Södra Sverige

Ledande resemontör sökes till Södra Sverige

Företag och industrier vill minimera sin energiförbrukning för att sänka kostnader och öka sin konkurrenskraft. Därför utvecklar och tillverkar Torverk Industrial Doors AB marknadens mest välisolerade och energibesparande portar. När brandstationen i Täby bytte till Torverk-portar 2018 fick de ställa ner termostaten flera grader för att det blev för varmt, och det är precis den effekten vi vill ha på våra kunders verksamhet.

Kvaliteten på ditt montage avgör hur tät en port blir i slutändan. Därför är du som ledande montör och servicetekniker en nyckelperson på Torverk.

Ditt arbete på Torverk

Som ledande montör reser du runt i Skåne, Blekinge och Småland och monterar, reparerar och servar portar. Du har daglig kontakt med kunder och kollegor, och planerar ditt arbete tillsammans med säljare.

Du jobbar ofta själv, men när det behövs plockar vi in fler montörer. Ibland behöver du resa norrut till Svealand för att hjälpa våra montörer där.

Det här jobbet har mycket resor. En vanlig månad ligger du ute på hotell ungefär en vecka, men under intensiva perioder så blir det fler resdagar. Du är själv ansvarig för att boka boende och planera logistiken kring resor och montage.

Du planerar och prioriterar ditt arbete tillsammans med våra säljare, sedan arbetar du självständigt.

Vilka egenskaper söker vi?

Eftersom du ofta arbetar på egen hand behöver du kunna ta egna initiativ, och planera och strukturera ditt arbete effektivt. Du behöver dagligen samarbeta och kommunicera klart och tydligt med kunder och kollegor. Vi tror att du är noggrann och gillar människor lika mycket som att svetsa och skruva.

När du startar din tjänst får du först genomgå en internutbildning och lära dig hur våra produkter monteras. Har du svetslicens, liftcertifikat och Heta arbeten så är det meriterande. Körkort är ett krav.

Ansökan

Maila din ansökan senast 15 september till joakim.eliasson@torverk.se. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att ringa Joakim på 070-689 80 22. Vi intervjuar löpande kandidater och tillträde kan ske omgående innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan.

Om Torverk

Med 36 anställda omsätter Torverk 76 MSEK. Vår fabrik finns i Torsby i Värmland, och våra huvudsakliga marknader är Sverige, Norge, Finland, England och Holland. Eftersom våra portar är unikt välisolerade och tåliga efterfrågas de av företag i hela världen med höga krav på energieffektivitet. En av våra portar vaktar t o m en forskningsstation på Antarktis.

Läs mer