Grindar & övriga industriportar

Torverk portar – skräddarsydda och funktionella portar​

Industriportar för alla behov

Vi har ett varierat utbud av industriportar och vi kan erbjuda dig just den Torverk port som passar dina förutsättningar. Vi hjälper dig att välja den porttyp som passar bäst – kontakta ditt närmaste Torverk-kontor eller läs mer om våra övriga industriportar nedan.

Vikgrind

Vikgrind

Takskjutport

Takskjutport

Snabbrullport & Dukvikport

Snabbrullport & Dukvikport

Vikgrind

Vikgrind

Takskjutport

Takskjutport

Snabbrullport & Dukvikport

Snabbrullport & Dukvikport

Industriportar och grindar för olika behov och funktion

Oavsett vilken porttyp du väljer, så ser vi till att skräddarsy den för bästa funktion. 

Du kan få vår T-Gate vikgrind, slaggrind eller skjutgrind som manuell eller motordriven. En T-Gate är ett bra alternativ när du vill avgränsa ett område.

Har du som exempel behov av en snabbgående port för att optimera ditt trafikflöde kan en snabbrullport vara ett alternativ. 

En takskjutport kan vara en lösning när du till exempel inte får plats med en vikport. En takskjutport kan fås i en mängd olika utföranden. 

torverk port - bild på port vid Lofoten

Vi hjälper dig att välja rätt industriport

Är du osäker på vilken industriport som är bäst för just dina förutsättningar?  Vi hjälper dig att räkna ut vilken porttyp som är ekonomiskt och miljömässigt rätt för dig. För att ta reda på den verkliga kostnaden för din port bör du ta hänsyn till mer än bara inköpskostnaden –  inkludera även vad den kostar att använda.